Geld verdienen met Instagram

Geld verdienen met Instagram
24 november 2017 Nik

Geld verdienen met Instagram? Hoe? Wat? Waar? Wij leggen het uit! Ga aan de slag met deze tip & tricks om jouw Instagram business te laten groeien!

Geld verdienen met Instagram? Zorg voor veel volgers!

Een van de gemakkelijkste, en misschien ook wel de moeilijkste, tip is het verkrijgen van nieuwe volgers die interactie met jou hebben. Like foto’s van andere personen die jij interessant vind, of misschien wel van iemand die je helemaal niet leuk vind! Hoe meer volgers jij hebt, hoe interessanter het is voor bedrijven en merken om contact met jou op te nemen. Die gratis samples zijn natuurlijk top! Het kan soms wel even duren om het aantal volgers te laten groeien en daadwerkelijk interessant te worden voor bedrijven. Gelukkig bestaan er hulpmiddelen en hieronder nog wat meer tips hoe je meer volgers kan krijgen!

Leuke content, belangrijke sleutel tot succes!

Aangezien je alleen geld kunt verdienen aan je Instagram volgers als je ook écht veel volgers hebt, is het belangrijk om leuke content te hebben. Content die andere Instagrammers aanspreekt en waarop zij graag willen reageren. Doe er alles aan om iedere dag of iedere twee dagen een top foto van jezelf of wat je aan het doen bent te plaatsen. Uiteraard leuk bewerkt of met een mooi filter over de foto heen.

Geld verdienen met Instagram? Dat kan al snel!

Voor de meeste bedrijven ben je pas interessant wanneer je ongeveer (actieve) 15.000 volgers hebt. Een van de meest toegepaste technieken voor het verkrijgen van volgers is om je profiel een Kickstart te geven. In ons klantenbestand zijn diverse artiesten en influencers die als volgt begonnen zijn. Zij hadden alles op orde: leuke content, plaatsten iedere dag een foto maar de volgers ontbraken. Zij deden een kickstart van 10.000 volgers bij ons, wat als een sneeuwbal effect werkte. Omdat andere Instagrammers zagen dat deze artiest of influencer veel werd gevolgd, werd deze automatisch ook interessant voor hen!

Geld verdienen met Instagram

Instagram stories of normale foto’s? Wij adviseren!

Zeer nieuw op Instagram is de ‘Stories’ functie. Wij adviseren om op je profiel de normale (bewerkte) foto’s te plaatsen en dit zeker ook iedere dag of iedere twee dagen te doen. Met de Instagram Stories functie kun je heel gemakkelijk laten zien wat je over de gehele dag aan het doen bent. Dat vinden zeer zeker heel veel andere Instagrammers heel interessant. Ben je op een leuke plek? Tag dan de locatie in je Story, want dan komt deze in een lijst met allemaal foto’s van die locatie. Dat kan je nog veel meer volgers opleveren!

Maak gebruik van hashtags en optimaliseer ze

Erg belangrijk en zeker niet vergeten: maak gebruik van populaire #hashtags bij iedere foto die je plaatst.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

10% Korting op uw bestelling?

"10KORTING18"

Te gebruiken op uw gehele bestelling
SHOP NU

Te gebruiken op uw eerste bestelling
close-link